Fabrikanten

DAN Palletiser

  DAN-Palletiser-logo-2013

  DAN Palletiser A/S ontwikkelt en produceert palletiseermachines en transportsystemen, om uw goederen stroom te automatiseren vanaf uw productielijnen (interntransport) tot en met het automatisch stapelen op de pallet (palletiseren), klaar voor pallettransport. Hun palletisers en interne transportsystemen verzekeren u van een zeer efficiënte en veilige manier van material handling binnen uw bedrijf. De DAN palletiseerinstallaties en transportbanen worden gekenmerkt door een hoog niveau van kwaliteit en efficiency.

  Hun productgamma bestaat o.a. uit voordelige standaard palletisers evenals grote, hoge snelheid palletisers, met inbegrip van waarschijnlijk de snelste palletizer in de wereld. DAN is gespecialiseerd in palletizing en transportsystemen voor de volgende industrieën: De voedselindustrie, de drankindustrie, de chemische en grafische industrie.

  Sinds hun start in 1976 heeft DAN interne transportsystemen en Palletiseersystemen ontwikkeld.

  In 1998 werd DAN nationaal en international bekroont met de “King Frederik IX’s Award for Excellence in Export” en de “The John Downing Memorial Medal, Customer Service” voor de beste installatie in Engeland.

  Door de jaren is de belangrijkste vraag naar hun producten veranderd van transportsystemen in palletisers. Om dit feit heeft DAN in 1999 hun naam verandert van DAN-Conveyor A/S in DAN-Palletiser A/S.

  In 2005 ontwikkelden zij één van de snelste palletisers wereldwijd, waardoor DAN zijn leidende positie vestigde in de markt.

  Als gevolg van een Generatieverandering is DAN-Palletiser A/S in 2008 overgenomen door Consolidated Holdings A/S, die het bedrijf met de productie en ontwikkeling van palletisers willen voortzetten.

   

  Related Projects

  This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!