Food Packing Event

Idépack staat 9 en 10 oktober 2013 op het Food Packing Event in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nieuw: het Foodpacking Event:
Specialistische kennis, innovaties en de laatste trends. Dit is een beknopte samenvatting van het totale aanbod uit de keten van verpakken binnen de voedingsmiddelenindustrie, te vinden op het Foodpacking Event. Een must voor de verpakkingsspecialist, hoger management en directie uit de foodsector!
Nooit eerder stond het verpakken binnen Food als nichemarkt zo centraal. Nergens anders treft u in 2 dagen tijd specialistische kennis en innovaties binnen het verpakken in de voedingsmiddelenindustrie geleverd door zowel objectieve deskundigen als specialistische leveranciers. Dit gebeurt tijdens korte bondige sessies op de beursvloer door de exposanten, maar ook tijdens een hoogwaardig congres.

Hoogwaardig kennisevent:
Kennisoverdracht staat voorop tijdens het Foodpacking Event. Het congresprogramma wordt verzorgd door key-stakeholders in de voedingsmiddelenindustrie zoals productschappen, brancheverenigingen en het Ministerie van Economische Zaken. Ieder op zijn eigen expertisegebied. Waar productschappen en het Ministerie van Economische u volledig kunnen bijspijkeren op het gebied van (toekomstig) beleid, wet- en regelgeving en ketenontwikkelingen, geven brancheverenigingen (zoals het NVC) aan hoe hier met de huidige innovaties op kan worden ingespeeld.

Meer info en Gratis toegang >>

Deel deze pagina