Ontdek wat de toekomst van verpakken te bieden heeft tijdens Empack 2018.

Op 10, 11 & 12 april keert Empack terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. De ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie staan niet stil en volgen elkaar in rap tempo op. Innoveren is geen surrealisme, maar realiteit. Hoe bepaal je welke ontwikkelingen een hype of een daadwerkelijk succes zijn?

Deze vraag wordt door 375 exposanten beantwoord. De Jaarbeurs is 3 dagen lang de verpakkingsvraagbaak waar 10.000 verpakkingsexperts samenkomen om advies in te winnen en innovaties te ontdekken op het gebied van food, machines, recycling en materiaalkeuzes. Empack vindt tegelijkertijd plaats met Packaging Innovations, het marketing & design event voor verpakkingen en display.

Op onze stand van 60m2 gaan wij het volgende laten zien:

  • Atlanta Stretch Mytho-Easy en Sfera-EasyOerdegelijke draaitafel Palletwikkelaar voor het echte werk en de gepatenteerde mobiele Wikkelaar voor super flexibel wikkelen, overal en bijna elk formaat.
  • Minipack-Torre Pratika 55 Smart !NIEUW! De meest compacte, eenvoudige vol-automatische L-sealer&krimp-combinatie, waarbij de operator het product gemakkelijk inlegt en het kant-en-klare gekrompen resultaat weer terug krijgt, zónder een stap te zetten! Operationele demo op onze stand, van harte welkom!
  • NMP Gantry PalletiserDe meest compacte, verplaatsbare & betaalbare palletiser in de markt! Dit is écht de oplossing om met een haalbare investering hand-palletiseren te laten uitvoeren door een zéér flexibele en makkelijk te bedienen oplossing. Standaard is de machine uitgevoerd met een Ewon (internet-communicatie) en een WebCam……. zéér snelle, makkelijke én goedkope hulp op afstand. Operationele demo op onze stand, van harte welkom!
  • Palomat Greenline Palletdispenser voor het automatisch op- en afstapelen van Pallets. Met de Greenline creëert u een veilige, arbovriendelijke en georganiseerde palletflow.

Waar en wanneer:
Jaarbeurs – Utrecht, 10 t/m 12 april, van 10:00-17:00h.
Idépack heet u van harte welkom op Stand A201.